سلامت

سلامت

سلامت

سلامت

کالری شمار چغاله بادام

اگراهل میوههای نوبرانه باشید یا نباشید نمیتوانید از طعم و رنگ کالری شمار چغاله بادام، این میوه خوشمزه بهاری بگذرید. کالری شمار چغاله بادام که یکی از پرطرفدارترین میوههای بهاری است، همان بادام نارس است، هر چند همه خواص آن را ندارد اما اگر به اندازه خورده شود میتواند به نوبهخودش مفید هم باشد. اگر طرفدار کالری شمار چغاله بادام هستید بد نیست از خواص آن هم با خبر شوید تا در روزهای باقیمانده بهار با اشتیاق بیشتری سراغ آن بروید.سلامت پوست و مو با کالری شمار چغاله بادام : کالری شمار چغاله بادام کلسیم و ویتامینC دارد، البته به مقدار اندک. در گذشته از این میوه برای درمان زخم‏های گوارشی استفاده می‏کردند. کالری شمار چغاله بادام منیزیم هم دارد که در آرامش اعصاب نقش مهمی بازی میکند. ویتامین E موجود در کالری شمار چغاله بادام برای سلامت پوست و مو هم مفید است و هر عدد آن حدودا ۵ کالری انرژی دارد. این میوه علاوه بر همه این موارد، تقویتکننده معده است، لثه و ریشه دندان را تقویت میکند و برای رفع خشکی دهان هم مفید است.


نگران سرطان معده نباشید: کالری شمار چغاله بادام ترکیبات اسیدی ویژهای دارد که وجود آنها در معده از آسیب رسیدن به بافت معده و بروز سرطان جلوگیری میکند. البته این نکته را درنظر داشته باشید که این میوه خوش طعم بهاری از نظر ویتامینC کامل نیست. این باور هم که کمکالری بودن آن موجب لاغری میشود اصلا مورد تائید نیست.عضلاتتان نمیگیرد!اگر کالری شمار چغاله بادام را به اندازه بخورید و نکات بهداشتی در مورد شیوه مصرف آن را رعایت کنید میتوانید از فواید مهم آن مثل جلوگیری از گرفتگی عضلات بهرهمند شوید. این میوه سبز رنگ که در واقع بادام کال و نارس است سرشار از کلروفیل است. کلروفیل در بدن ما در مسیر کانال گوارشی به تولید منیزیم کمک بسیاری میکند. منیزیم هم در کاهش گرفتگی عضلات نقش موثری دارد. بنابراین خوردن به اندازه و متعادل کالری شمار چغاله بادام تا اندازهای میتواند به بهبود گرفتگی عضلات شما کمک کند.چغاله رسیده را بخورید!بهطور کلی مواد مغذی میوه کال و نارس بادام کمتر از رسیده آن است و از نظر کلسیم، آهن و بهطور کلی املاح معدنی نسبت به بادام رسیده در سطح پایینتری قرار دارد. 


کالری شمار چغاله بادام  افراد را در برابر بیماریهایی مثل پوکی استخوان، افزایش کلسترول، کمخونی و چسبندگی رودهها محافظت میکند اما تا وقتی کال است این ویژگیها را ندارد.زیاد نخورید کالری شمار چغاله بادامهایی که مقداری تلخی دارند حاوی مقدار بسیار کمی اسیدسیانیدریک به علاوه ترکیبی از سم خطرناک سیانور هستند. بنابراین بهتر است در خوردن این نوبرانههای بهاری خوشمزه احتیاط کنید چون مصرف زیاد آنها احتمال مسمومیت بهدنبال دارد.حصبه در کمین شماست کالری شمار چغاله بادام با وجود همه خوشمزگیاش اگر نشسته و آلوده باشد احتمال ابتلا به بیماریهای عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیتهای غذاییرا بهدنبال دارد. بیماری حصبه نوعی عفونت باکتریایی است که از طریق مصرف آب یا غذای آلوده میتواند به انسان منتقل شود. البته این حالت در کودکان و افراد بالای ۶۰ سال رایجتر است. عوارض این بیماری شامل کاهش شدید آب و املاح بدن، سوراخ شدن رودهها، خونریزی دستگاه گوارش، عفونت استخوان و بالاخره هپاتیت است